Organisatie pakt uit voor Festival Onderstroom

De organisatie van Festival Onderstroom in Vlissingen, dat dit jaar plaatsvindt van donderdag 6 tot en met zondag 9 juli, belooft uit te pakken.

Ze heeft Cirque Pardi gestrikt. "Dit is een grandioze circustheatershow die in heel Europa hoge ogen gooit", laat de festivalorganisatie Cultuurwerf weten.

Ook dit keer vindt Onderstroom weer plaats op de boulevard in Vlissingen, bij voormalig hotel Britannia. "Het festival was vorig jaar voor het eerst sinds lange tijd terug op deze plek en dat is goed bevallen. Een perfecte plek op de grens van land en zee om het origineelste zomerfestival van Zeeland te bezoeken."

Festivalhart

Het festivalhart is te vinden op het veld naast Britannia en in het voormalige hotel zelf. Dit wordt een andere wereld vol verwondering, muziek, spannende ontmoetingen, tentjesvoorstellingen, (straat)theater, spektakel en vermaak. Overal is iets te zien, voelen, doen of proeven. Het hotel wordt als voorstellingslocatie gebruikt.

Programma

De eerste onderdelen van het programma zijn bekend. "Zo komt festivalfavoriet Bot terug. In 2014 speelden ze het festival plat met Aan wal." Nu presenteren ze hun nieuwe show: Lek.

Straattheaterweekend
Op zaterdag 8 en zondag 9 juli is het straattheaterweekend, met acrobaten en andere artiesten op de boulevard en dit keer ook in de binnenstad. Klik hier voor meer informatie.

Tip de redactie