Naast het sportieve programma met duizenden kleurige hardlopers en wandelaars, zorgt Colours By The Sea in Vlissingen dit jaar ook voor een feestelijk muzikaal programma. 

Het Bellamypark in Vlissingen wordt op zaterdag 3 juni voor en na de finish van het loopevenement omgebouwd tot evenementenlocatie.

Om 14.45 uur opent de Zeeuwse Isabel Provoost, bekend als finaliste van het televisieprogramma the Voice of Holland, het muzikale programma. Daarna brengt Woodworks een mix van pop en rock.

Vanaf 16.30 uur komen de hardlopers en wandelaars van Colours By The Sea in actie. Het parcours voert door de stad en over de stranden van Vlissingen. Op zeven punten worden zij ondergespoten met kleurstof. Terug op het Bellamypark worden de lopers muzikaal verwelkomd door Party dj W.

Toegang

Vanaf 20.30 uur speelt de negenkoppige band Captain Midnight onder leiding van Captain Midnight op piano. De avond wordt afgesloten door dj Maurice. Zijn muziek is tot middernacht te horen.

De organisatie van Film by the Sea belooft er een familiefeest van te maken op en rond het Bellamypark. De toegang tot het evenement is gratis. Inschrijven voor de looproute is niet meer mogelijk.