Tijdens een actie tegen drugsoverlast zijn dinsdag vier personen aangehouden in Papegaaienburg in Vlissingen op verdenking van het verkopen en kopen van drugs. Er is een woning voor drie maanden afgesloten.

De politie voerde de actie uit na meldingen van drugsoverlast. Een 19-jarige Vlissinger wordt als drugsverkoper aangemerkt. Drie anderen, een 40-jarige Vlissingse en twee 19-jarige jongens uit Portugal, worden ervan verdacht dat zij drugs hebben gekocht van de handelaar.

Dinsdagmiddag vond een huiszoeking plaats in de woning van de handelaar. Daarbij trof de politie drugs en geld aan. Een in de woning aanwezig vrouw (41) is eveneens aangehouden. De burgemeester van Vlissingen heeft de woning voor drie maanden gesloten.

Alle verdachten zijn verhoord. Na verhoor mochten de vermoedelijke kopers naar huis. De Portugeese jongens blijkens niets met de zaak te maken te hebben, aldus de politie. Bij de vrouw is wel drugs aangetroffen. De 19-jarige handelaar en de 41-jarige vrouw zitten nog vast.