In de Vlissingsestraat in Middelburg is maandag een 17-jarig meisje van haar scooter getrapt door een tot nu toe onbekende bromfietser.

Het meisje reed tussen 15.00 en 15.15 uur door de Vlissingsestraat en hoorde dat achter haar een andere scooter reed. Toen die haar passeerde gaf de bestuurder een flinke trap tegen de scooter van de Middelburgse. Het meisje kwam hard ten val en raakte licht gewond. Met haar voorwiel raakte ze een fietser die voor haar reed en die viel ook.

Omdat het meisje onder haar scooter lag kon ze niet direct opstaan. Ze werd geholpen door een voorbijganger. Die gaf het signalement door van de bestuurder van de andere scooter. Hij of zij zou een feloranje jas hebben gedragen en een zwart-witte helm.

De scooter was grijs met blauw. Volgens de getuige was de kentekenplaat afgeplakt.

Getuigen

Het meisje heeft geen gegevens van de voorbijganger of van de fietser die ook ten val kwam. De politie zou graag met hen spreken over het voorval. Zij kunnen zich melden op het politiebureau in Middelburg of via 0900-8844. Ook andere mensen met meer informatie worden verzocht contact op te nemen met de politie.