Op vrijdag 4 november maakt Koudekerke Serious Request bekend wie de dj’s zijn die in december in een Glazen Huis op het Dorpsplein geld inzamelen voor het goede doel.

Met het organiseren van een Glazen Huis van 18 tot en met 24 december ondersteunt Koudekerke Serious Request de landelijke campagne van radiostation 3FM en het Rode Kruis in hun strijd tegen longontsteking in ontwikkelingsgebieden.

Koudekerke SR moedigt alle bewoners van Zeeland aan zelf in actie te komen. Zo wil de organisatie een mooi bedrag inzamelen voor het goede doel en de omgeving inspireren en samenbrengen.

De dj’s die gekozen worden draaien in het Glazen Huis non-stop tegen betaling verzoeknummers van het publiek. Daaromheen worden allerlei extra acties bedacht om geld in te zamelen voor het goede doel.

Op haar Facebook-pagina licht het team van Koudekerke Serious Request enkele tipjes van de sluier op over de nieuwe dj’s. Vrijdag 4 november vindt vanaf 20.00 uur bij Het Zeeuws Genot in Koudekerke de bekendmaking van de dj’s plaats.

Vrijwilligers

Op dinsdag 15 november is er een avond voor vrijwilligers en geïnteresseerden van Koudekerke Serious Request. Zij zijn tussen 19.00 en 22.00 uur welkom in sport- en gemeenschapscentrum De Couburg in Koudekerke.

In de gemeente Veere heeft in de afgelopen jaren ook een Glazen Huis gestaan in Oostkapelle, Westkapelle en Domburg.