TOP-week in Arnemuiden

Korfbalvereniging TOP uit Arnemuiden organiseert in de herfstvakantie activiteiten voor leden en niet-leden.

Vrijdag barst de week al om 14.00 uur los met een bingo in ‘t Korfje. Vanaf 17.00 uur gaan de jeugdleden langs de deuren in het dorp om oliebollen te verkopen. De opbrengst is bestemd voor de korfbalvereniging.

Op maandag 24 oktober vindt er tussen 10.00 uur en 12.00 uur een instuif plaats voor kinderen uit de groepen één tot en met vier van basisscholen in sporthal De Blikken. ‘s Middags tussen 14.00 uur en 16.00 uur zijn de oudere basisschoolkinderen welkom.

Circus

Op dinsdag komt Circus Bolo naar de sporthal. De voorstelling is twee keer te zien, tussen 9.30 uur en 12.00 uur (voor kinderen tot en met zeven jaar) en van 13.30 uur tot 16.00 uur voor kinderen tussen de acht en elf jaar.

Op woensdagmorgen is er een ‘dinofeest’ in ‘t Korfje voor kids van zes en zeven jaar, een sportmorgen in De Blikken voor kinderen van acht tot en met elf jaar en ‘s middags is er na een gezamenlijke lunch een speurtocht in het dorp. Startpunt van de tocht is het clubhuis van TOP.

Boerenhoeve

Op donderdag is er een bakkersfeest in de ochtenduren en ‘s middags een TOP-quiz. Jongeren en senioren kunnen zich bovendien met clubgenoten uitleven in de Boerenhoeve in Nieuwvliet. Na de sportieve middag is er in Arnemuiden een gezamenlijke maaltijd.

Lampionoptocht

De herfstweek van TOP wordt op de laatste vrijdag van de vakantie afgesloten met een lampionoptocht. Kinderen zijn dan al vanaf 16.00 uur welkom in ‘t Korfje. Er staat eten klaar waarna de tocht om 18.00 uur begint.

Tip de redactie