Vlissingse Youtuber Dion van Drom wil dubbelganger filmen

Dion van Drom hoopt binnenkort oog in oog te staan met zijn dubbelganger. De Vlissinger wil deze ontmoeting graag filmen voor zijn Youtube-kanaal, waarop hij tienduizend abonnees heeft.

Voor Dion van Drom kreeg vrijdag een vreemde wending. Ergens in het noorden van het land, nabij het dorpje Winkel, meldde een abonnee van zijn Youtube-videokanaal in de bus naast Van Drom te zitten. In zijn thuisstad Vlissingen zag Van Drom deze melding en bleef minutenlang naar zijn scherm staren.

“Nou, dat klopt niet hoor”, antwoordde Van Drom, "ik zit gewoon thuis in Vlissingen." Maar de abonnee, Timo, hield vol: "Nee serieus, ik zit naar jou te kijken."

Van Drom vroeg hem een foto te sturen. In eerste instantie was dit verzoek inwilligen nog niet zo eenvoudig. Timo durfde het niet meteen. Toch lukte het hem een foto te sturen. Wat er toen door Van Drom heen ging kan hij met geen pen beschrijven. "Ik zag de foto en kreeg een heel vreemde gewaarwording. Ik keek naar mezelf, maar ik was het niet. Ongelooflijk raar."

Van Drom raakte in gesprek met zijn abonnee, want hij wilde die dubbelganger wel eens ontmoeten. Helaas was deze persoon ondertussen al uitgestapt. Maar Van Drom gaf niet op. Hij plaatste een oproep op zijn Youtube-kanaal en nog enkele socialmediakanalen. .

Zenuwachtig

"Ik wil mijn dubbelganger natuurlijk graag ontmoeten en het liefst wil ik die ontmoeting filmen en op mijn kanaal plaatsen. Meestal hoor je dat je dubbelganger ergens aan de andere kant van de wereld woont, maar zo dichtbij, dat is natuurlijk absurd."

Meteen kreeg Van Drom veel reacties, grappige en gekke, maar ook kwamen mensen met namen. "Maar mijn dubbelganger uit de bus zat er niet tussen."

Toen werd zijn oproep opgepikt door verschillende media. "Bijna het hele land was op zoek naar mijn dubbelganger. Dat wil iedereen toch? Ik werd er wel een beetje zenuwachtig van. Veel mensen dachten dat ik iedereen in de maling nam, omdat ik dat in mijn filmpjes ook wel eens doe."

Zondag kreeg Van Drom van RTV Noord-Holland te horen dat zijn dubbelganger zich had gemeld. "Zo gaaf! Ik kan het nog steeds niet geloven, maar binnenkort ga ik mijn dubbelganger ontmoeten en natuurlijk ga ik dat filmen."

Wie wil weten hoe dit verhaal afloopt kan Van Drom volgen op zijn Youtube-kanaal onder de naam Dion van Drom.

Tip de redactie