In de Drvkkery is zondag het kinderboekenfeest.

In de winkel aan de Markt in Middelburg kunnen kinderen samen met de Braziliaanse kunstenaar Renata Bueno tussen 15.00 uur en 17.00 uur monsters maken.

Ook kunnen ze tussen 13.00 uur en 15.00 uur knutselen met Loes Riphagen. Zij is bekend van de boeken De klusjeskrokodil en Vlieg op dikke bromvlieg. Onlangs is haar nieuwe boek Bij de neus genomen verschenen.

In een ander hoekje van de winkel is er een vertelshow en workshop van Yoko Heiligers, wier nieuwe prentenboek Wauw Pauw onlangs is verschenen. Kinderen kunnen hun eigen Wauw Pauw tekenen. Heiligers is er tussen 14.30 uur en 16.30 uur.

Vuurtoren

Gabi Sinke en Tjitske Prins zijn de hele middag aanwezig in de Drvkkery. Zij hebben het boek Het verdwenen licht van Kaap Tein geschreven. Zij gaan samen met kinderen vuurtorens maken.

De 75-jarige kinderboekenschrijver en kunstenaar Wim Hofman is als klap op de vuurpijl ook aanwezig op het feest. Hij leest voor tussen 13.00 uur en 15.00 uur. Hofman won in het verleden onder meer de Woutertje Pieterse Prijs, de Gouden Penseel, de Gouden Griffel en de Max Velthuis-prijs.