Doldwaze dag in Westkapelle woensdag

Op woensdag 3 augustus vindt er in Westkapelle een Doldwaze dag plaats met activiteiten op de campings, een fietsrommeltocht, kofferbakverkoop en zeemansliedjes tijdens 'Zing maar mee'. 

Een speciale toer voert deelnemers te voet of per fiets tussen 11.00 en 16.30 uur langs de campings van Westkapelle. De activiteiten hebben op iedere camping een ander thema, zoals het kunstplein, creaplein, brocante plein, boekenplein, ringrijden, folklore en speciaal voor de kinderen een kleedjesmarkt.

De fietsroute en het wedstrijdformulier zijn gratis op te halen bij iedere camping rondom Westkapelle en in Dijk- en Oorlogsmuseum het Polderhuis aan de Zuidstraat 154. Hier is ook de prijsuitreiking om 16.30 uur.

Fietsrommeltocht

Vanaf 11.00 uur brengt de fietsrommeltocht de deelnemers langs inwoners van Westkapelle die klaar zitten met hun rommel in de garage, schuur of op hun oprit. Op de parkeerplaats aan de Joossesweg vindt een kofferbakverkoop plaats van 11.00 tot 17.00 uur.

Hier staan twintig tot dertig deelnemers die vanuit hun auto allerlei tweedehands spullen aan de man brengen. Deze route is vanaf 10.00 uur gratis op te halen bij het Polderhuis, waar deze dag de kinderen ook kunnen 'spele bie opoe'.

De vuurtoren en molen de Noorman zijn ‘s middags ook open voor bezichtiging. ’s Avonds van 19.30 tot 22.00 uur zijn er in de museumtuin zeemansliedjes te horen met 'Zing maar mee!'

Tip de redactie