Getuigen doorrijden na aanrijding Middelburg gezocht

Op de Abeelseweg in Middelburg zijn dinsdag rond 14.15 uur twee scooters frontaal op elkaar gebotst. Eén van de bestuurders, een jongen (17) uit Biggekerke, moest door het ongeluk naar het ziekenhuis worden gebracht. De andere scooterrijder ging ervandoor.

Uit het relaas van verschillende getuigen bleek dat de gewonde jongen met vrienden over de Abeelseweg reed. Hem tegemoet kwamen twee andere scooters. In een flauwe bocht kwam de 17-jarige jongen in botsing met zijn tegenligger. Hij viel en de scooter van de tegenligger kwam in de sloot terecht. Deze bestuurder haalde het voertuig snel uit het water en ging er met een maatje via het Bunkerpad vandoor richting Vlissingen.

De politie stelde een onderzoek in om de identiteit van de tegenpartij te achterhalen.

In de sloot ontdekten de agenten onderdelen van de vermoedelijk zwaarbeschadigde scooter. Zo vonden ze een kentekenplaat. De tenaamgestelde bleek echter niets te maken te hebben met de aanrijding. Hij had al aangifte gedaan van de diefstal van de kentekenplaat.

De politie verzoekt mensen met meer informatie over het ongeluk of de betrokkenen zich te melden. Dat kan onder meer door te bellen naar 0900-8844 of via de WhatsApp van de politie: 06-12207006.

Tip de redactie