Spoor van vernielingen door Edelstenenbuurt Middelburg

In de Middelburgse Edelstenenbuurt zijn zondag verschillende ruiten van huizen en een auto vernield. Een vrouw raakte bijna gewond toen een steen die door haar raam werd gegooid haar raakte. De politie heeft nog geen aanhoudingen kunnen verrichten.

De politie kreeg rond 5.15 uur een eerste melding van een vernieling van twee ruiten in een woning aan het Parelplein.

Daarna volgde een melding van een ruit in een woning aan de Rustenburgstraat. Hierbij kreeg de bewoonster de geworpen steen tegen zich aan. De laatste nachtelijke melding ging over een vernieling van een ruit in een woning aan de Meanderhof.

Zondagmorgen kreeg de politie ook de melding dat drie ruiten van het kantoor van Intervence aan de Roozenburglaan waren vernield. Agenten, die voor het onderzoek in de Edelstenenbuurt reden, werden door een vrouw aangesproken. De verlichting van haar auto, die geparkeerd stond in de Roozenburglaan, was vernield.

Getuigen

De politie stelt een onderzoek in naar de vernielingen en is op zoek naar de dader(s). De slachtoffers hebben aangifte gedaan van de vernielingen. Bent u ook slachtoffer van een vernieling? Doe dan aangifte via de website.

De politie vraagt mensen met meer informatie over de vernielingen zich te melden via 0900-8844, 0800-7000 (anoniem) of het WhatsApp-nummer van de politie: 06-1220 7006.

Tip de redactie