Van donderdag 9 tot en met zondag 12 juni staat Middelburg weer in het teken van de Stadsfeesten. Vier dagen lang biedt het festival muziek, straattheater, dans, film, eten en drinken op verschillende locaties in de stad.

De vierde editie van de Stadsfeesten opent met een concert van de Franse singer-songwriter Yann Tambour, beter bekend als Stranded Horse.

Het openluchtconcert in het Prins Hendrikdok op vrijdag 10 juni is van pianist Francesco di Fiore. Deze Italiaan speelt op een binnenvaartschip.

Iedere avond verzorgen de cafés op de Vlasmarkt live muziekoptredens.

Designdochters

Eén van de nieuwe elementen is het project Designdochters. Dit is een route waar jonge Zeeuwse ontwerpers hun werk laten zien aan het publiek in de winkels.

Het Zeeuws Museum organiseert zoals vertrouwd een middag vol kinderactiviteiten op zaterdag en zondag. Tussen 11.00 en 17.00 uur is het museum gratis toegankelijk.

Op zaterdag zijn er verschillende activiteiten rondom de Zeeuwse Veteranendag, waaronder de officiële plechtigheden op het Abdijplein, het defilé naar de Markt en fanfaremuziek.

Op zaterdagmiddag is er in de Lange Delft en Langeviele straattheater en muziek op onverwachte plekken. Bij de terrassen is er een optreden van de band Los Paja Brava.

Klik hier voor meer informatie over de Stadsfeesten Middelburg.