Politie zoekt getuigen straatroof Vlissingen

Een 26-jarige Vlissingse is donderdagavond 5 mei in de Kasteelstraat in haar woonplaats beroofd van haar handtas. De politie vraagt getuigen van dit incident zich te melden.

De vrouw liep omstreeks 23.40 uur van het Bevrijdingsfestival in het stadscentrum naar haar geparkeerde auto in de Kasteelstraat toen zij merkte dat ter hoogte van de Scheldestraat twee mannen achter haar liepen.

Net voordat ze bij haar auto aankwam, werd ze ineens ruw bij haar arm beetgepakt. Van schrik liet de vrouw haar handtas op de grond vallen. Vervolgens is het slachtoffer tegen haar auto geduwd.

De mannen gingen er met haar tas vandoor. Hierin zaten persoonlijke papieren, geld en een mobiele telefoon.

Signalementen

Het slachtoffer beschrijft de ene dader als een lange man met een getinte huidskleur. Zijn leeftijd schat ze op ongeveer 25 jaar. Hij spreekt Nederlands met een Surinaams/Antilliaans accent. Tijdens de straatroof droeg hij een rood T-shirt, blauwe jeans en een donkere pet. 

Van de tweede dader is alleen bekend dat hij een getinte huidskleur heeft en Nederlands spreekt met een Surinaams/Antilliaans accent.

De politie vraagt mensen met informatie zich te melden via 0900-8844 of op het politiebureau aan de Breestraat in Vlissingen.

Tip de redactie