Tijdens de jaarlijkse lintjesregen zijn dinsdag drie Vlissingers benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dit zijn meneer Van Belzen uit Vlissingen en de heren Wielemaker en Vermeulen uit Oost-Souburg.

Meneer Van Belzen kreeg zijn lintje voor diverse functies sinds 1990 bij de Vereniging tot Behoud van het Zeeuwse Cultureel erfgoed ‘Ons Boeregoed’ in Kruiningen, Museum Arnemuiden en ’t Uusje van Eine, Historische Vereniging Arnemuiden en elftalleider en penningmeester van Personeelsvereniging van Rijkswaterstaat Zeeland.

Wielemaker

Meneer Wielemaker is koninklijk onderscheiden, omdat hij onder meer sinds 1976 op verschillende manieren betrokken is bij Toneelvereniging S.T.E.C. in Oost-Souburg, van 1995 tot 2015 betrokken bij de Karolingenmarkt en sinds 1992 organisator van diverse Bluesfestivals.

Vermeulen

Meneer Vermeulen kreeg een lintje, omdat hij sinds 1976 KNVB-vrijwilliger is, sinds 1976 ook bestuurslid en huidige trainer COVS (Centrale Organisatie van VoetbalScheidsrechters) en van 1990 tot 2005 bestuurslid van het Zomer Avond Voetbal Vlissingen.