Een jongeman (18) uit Etten-Leur is zaterdagavond in Oost-Souburg beroofd en mishandeld. Het slachtoffer is over straat gesleurd, geschopt en geslagen.

De dader heeft de mobiele telefoon en enkele pasjes van het slachtoffer gestolen. Het incident gebeurde rond 22.30 uur in de J.D.P. de Smitstraat.

Het slachtoffer, die in Oost-Souburg logeerde, kwam vanuit de richting van de Burgemeester Stemerdinglaan toen hij in de J.D.P. de Smitstraat plotseling door een man werd aangevallen.

De dader sloeg en schopte de jongeman en eiste geld. Het slachtoffer had geen geld en gaf hem zijn mobiele telefoon en enkele pasjes.

De dader sleurde de jongeman richting de Ahornstraat, terwijl hij hem nog een paar keer schopte en sloeg. Het slachtoffer was erg bang. In de Ahornstraat liet de dader het slachtoffer los en ging er vandoor.

Politieonderzoek

Aangekomen op het logeeradres werd de politie gebeld, die onmiddellijk een onderzoek startte. Zo werd in de omgeving tevergeefs naar de dader gezocht.

De jongen heeft aangifte gedaan. Hij had veel pijn en was erg geschrokken.

Toen de dader het slachtoffer door de J.D.P. de Smitstraat sleurde, kwam er een man met een hond uit een van de woningen. De politie verzoekt deze man zich te melden via 0900-8844.

Tips

De politie vraagt ook andere mensen met meer informatie zich te melden via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).