De zoekacties naar de vermiste Robert Ziga uit Vlissingen hebben nog niets opgeleverd. 

De politie is sinds donderdag 25 februari naar hem op zoek in de omgeving van de kanovijver in het Nollebos.

Ziga vertrok woensdagavond. Sindsdien ontbreekt elk spoor. Zijn familie riep donderdag de hulp van de politie in toen ze zijn voertuig onbeheerd vonden in de buurt van de boulevard.

Sonor

Ziga bleek voor het laatst woensdagavond te zijn gezien in de buurt van het Nollebos. Agenten, Ziga’s familie, een politiehond en een helikopter van de politie hebben donderdagavond naar hem gezocht, maar niets gevonden. Vrijdag werd de zoektocht met speciale sonorapparatuur in de kanovijver voortgezet, maar ook dat bood geen resultaat.

Speurhonden

Ook zaterdag en zondag werd naar Ziga gezocht. Speurhonden leken op een gegeven moment iets te ruiken in het water, maar opnieuw vonden de duikers niets. De politie weet vrijwel zeker dat hij in het Nollebos is geweest, omdat persoonlijke spullen van hem zijn gevonden in het gebied. Het vermoeden bestaat dat Ziga er drugs heeft gebruikt.

Litteken

Het onderzoeksteam zoekt nu in een groter gebied. De 32-jarige Ziga is 1.70 meter lang, heeft een dun postuur, kort grijzig stekelhaar en hij droeg woensdagavond een grijze jas en zwarte joggingbroek. Hij had blauwe Adidas-schoenen aan. Hij heeft een tatoeage van een bloem en op zijn buik en eentje van de letter M op zijn buik. Daarnaast heeft hij een lang litteken op zijn linkerarm.
Ziga staat gesignaleerd als vermist. De politie is op zoek naar informatie over hem en zijn verdwijning.