De politie heeft donderdagavond het rijbewijs van een 35-jarige man uit Middelburg ingenomen, omdat hij met te veel alcohol op achter het stuur zat. De politie kreeg de melding dat de man in de auto ruzie had met een vrouw. 

De bestuurder was tegen een lantaarnpaal aangereden in de Statenlaan in Middelburg. Hij hield verwondingen aan zijn hoofd over aan het ongeluk en moest in het ziekenhuis worden behandeld.

De vrouw, een 32-jarige uit Vlissingen die naast hem zat, hield niets over aan het ongeluk. Agenten hadden rond 19.30 meldingen ontvangen dat een man en vrouw in een auto ruzie hadden. Voorbijgangers hadden gezien dat ze beiden aan het stuur trokken en zo gevaarlijke situaties veroorzaakten. De auto reed op dat moment in de buurt van de Statenlaan.

De auto die tegen de lantaarnpaal was gereden en dwars over de weg stond, voldeed aan de beschrijvingen van de getuigen. Bij de man is bloed afgenomen in het ziekenhuis. De auto moest worden weggesleept. De politie doet nog onderzoek naar de exacte oorzaak van het ongeval.