Trekkertrek Aagtekerke viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum. Zaterdag 25 juli zijn er verspreid over de dag ruim 160 tractoren te zien op het weiland op de hoek van de Pekelingseweg en Aagtekerkseweg. 

De organisatie van de grootste trekkertrek-wedstrijd in de provincie is op de schop gegaan. Vorig jaar zijn er vijf nieuwe bestuursleden aangetreden. Zij willen van het evenement een grote publiekstrekker maken voor inwoners en toeristen, zowel jong als oud.

Mede daarom zijn er vanaf dit jaar veel activiteiten voor kinderen georganiseerd. Zo komen er een skeltertrekbaan, mini-sleepwagens en minigravers.

Verder zijn er twee truckklassen toegevoegd aan het programma met recreatieve en wedstrijdrijders en komen de Zeeuwse teams Russian Roulette en Green Spirit langs. Deze nemen deel aan wedstrijden in Europa op het hoogste niveau. Zij rijden respectievelijk met twee helikoptermotoren en twee V12-vliegtuigmotoren.

De organisatie in Aagtekerke organiseert het evenement in samenwerking met de Nederlandse Truck- en Tractorpulling Organisatie.