Het jaarlijkse festival Onderstroom in Vlissingen was ook dit jaar weer een groot succes. Op de Parkparade was meer te doen, dan menigeen kon bijwonen.

Het straattheater verraste mensen in de binnenstad van Vlissingen en de zomerconcerten, speciaal ter ere van de 700ste verjaardag van de havenstad, trokken veel bekijks.

Al lopend door de binnenstad van Vlissingen kwam je dit weekend overal theater en muziek tegen. Heel uiteenlopende acts waren verspreid over veertien locaties. Op de Kleine Markt speelde de leden van Kunstbende hun theaterstuk Bar & Boos.

Flore van Sparretak: “Het is zo leuk om lekker te mogen spelen. We spelen het stuk drie keer en veel mensen blijven staan om te kijken. Dat geeft echt een kick.” Tussen de toneelvoorstellingen door spelen de jeugdige talenten muziek.

Ook het DixSealand Kwartet verblijdt het winkelend publiek en de terrasjespakkers. Jan Groen: “Van hele rustige tot opzwepende jazzmuziek, ons repertoire is heel breed. Mensen zijn verrast als ze rustig op een terrasje zitten en er komt live muziek om van te genieten.”