De politie heeft afgelopen nacht vier jongeren aangehouden vanwege vechtpartijen en openbare dronkenschap in de binnenstad van Terneuzen.

Agenten zagen iets voor 4 uur 's nachts dat een groep jongeren aan het vechten was met elkaar. Een slachtoffer viel bewusteloos op de grond en kwam snel weer bij.

Hij wilde niet met de politie praten en vertrok. Even later brak er opnieuw een vechtpartij uit en kon de politie een 34-jarige man uit Terneuzen aanhouden. Hij is verhoord op het politiebureau, bekeurd voor het verstoren van de openbare orde, en hierna weer in vrijheid gesteld. Er is geen aangifte gedaan.

Het bleef onrustig op de straat. Agenten probeerden mensen te vorderen om te vertrekken. Onder andere werden drie vrouwen van 15, 17 en 18, allen uit Terneuzen afkomstig, gevorderd om te vertrekken.

Zij wilden hier geen gehoor aan geven en werden rond 4.30 uur allemaal gearresteerd voor het niet opvolgen van een vordering, niet kunnen tonen van een ID-bewijs en openbare dronkenschap. Omdat ze allen onder invloed van alcohol waren, zullen ze op een ander tijdstip verhoord worden. Ze zijn vanochtend weer vrijgelaten.