De najaarsversie van festival Vestrock in Hulst is acht nieuwe namen rijker. DJ-trio Kris Kross Amsterdam en de smartlappenzangeres Sophie Straat zijn in het rijtje opvallende namen.

Daarnaast komen ook The Paceshifters, School is Cool, Savine, De Hobbyisten, Designer Violence en Winson Blue naar Hulst. Eerder al werd bekend dat op 5 en 6 november Chef's Special, De Staat, Maan, Ramkot, Hang Youth, Donnie en Frans Duijts naar Hulst afreizen.

Vanwege de coronacrisis konden de reguliere edities van Vestrock in juni tot twee keer toe niet doorgaan. Daarom is er een najaarsvariant bedacht. Die zou aanvankelijk op de Grote Markt worden gehouden, maar de belangstelling was zo groot dat er naar een nieuw terrein aan de Oceaniëweg (naast de brandweerkazerne) wordt uitgeweken.

Vestrock Downtown probeert met mooie tenten de intieme sfeer te benaderen die het festival in de zomerse variant ook altijd ademt. Door de verplaatsing naar een andere stek is er nog een beperkt aantal kaarten voor Vestrock Downtown verkrijgbaar.