Een 43-jarige man uit Burgh-Haamstede is dinsdagavond aangehouden op de Beatrixstraat, nadat hij meerdere malen voor overlast zorgde.

Het eerste incident deed zich rond 20.30 uur voor toen de man het aan de stok kreeg met bewoners van een pand aan de Tulpstraat waar hij op bezoek zou zijn. Na bemiddeling van agenten leek de rust te zijn teruggekeerd.

Rond 21.45 uur kwam er opnieuw een melding binnen. Dezelfde bewoners zouden nu met de dood bedreigd zijn door de man. Opnieuw kwamen agenten ter plaatse, maar de verdachte was nergens meer te bekennen. De bewoners deden ook geen aangifte. Agenten hebben in het dorp naar de verdachte gezocht, maar troffen hem niet aan.

Rond 22.20 uur kregen agenten opnieuw het verzoek om richting Colijnsplaat te gaan. De verdachte zou schreeuwend op straat lopen en voor veel overlast zorgen. De man was toen de politie ter plaatse kwam wederom nergens te bekennen.

Uiteindelijk is de man op de Beatrixstraat aangehouden nadat er een vierde melding binnenkwam. Hij zou iemand met een mes hebben bedreigd. Tijdens de aanhouding schold hij de agenten uit. Ook probeerde hij een van de dienders te schoppen.