Ongeveer vijftig mensen hebben dinsdagavond in Goes gedemonstreerd tegen de lockdown en een mogelijke avondklok. Het protest verliep zonder problemen.

De demonstranten verzamelden bij het stadskantoor en liepen een ronde door de binnenstad. Op spandoeken stonden teksten als "stop de lockdown" en "mondkapje is gedragsexperiment". Onderweg riepen de deelnemers aan de protestmars leuzen als "Rutte, rot op", "vrijheid, geen dictatuur" en "hop hop hop, vaccinatiestop".

Het protest, dat in de gaten werd gehouden door de politie, verliep rustig. Op de Grote Markt werd een korte tussenstop gemaakt. Daar uitte een van de demonstranten kritiek op het optreden van de politie en de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema tijdens het protest op het Museumplein in de hoofdstad van afgelopen weekend.

De politie in Goes en de gemeente werden door de demonstranten juist bedankt voor de samenwerking en het faciliteren van het protest van dinsdag. De demonstranten waren na ongeveer 45 minuten weer terug bij het stadskantoor.