De politie is op zoek naar de eigenaar of eigenaren van goederen die in het afgelopen weekend werden aangetroffen bij twee verdachten van een reeks vernielingen in Terneuzen.

Bij een van de verdachten werden volgens de politie goederen aangetroffen die vermoedelijk niet van hem en dus gestolen zijn. De politie heeft daarom een foto van de aangetroffen zaken gepubliceerd in de hoop dat de rechtmatige eigenaar zich meldt.

De politie werd zaterdag rond 6.10 uur geïnformeerd over een groep mannen die over de Driewegenstraat liep en tegen een bus sloeg. Agenten troffen ter plekke een achttienjarige man uit Terneuzen aan. De man kon amper op zijn benen staan en viel overal tegenaan. Ze zagen ook dat hij tegen een auto aan liep en met zijn hoofd tegen de voorruit klapte.

Rond 7.30 uur ging de politie nogmaals richting de Driewegenstraat. Op de Lange Reksestraat zagen zij vervolgens een andere man over de weg lopen. In de omgeving zagen zij dat ook enkele auto's waren vernield of mogelijk waren opengebroken.

De politie besloot ook deze negentienjarige man uit Terneuzen aan te houden. Hij werd voor verder onderzoek naar het politiebureau gebracht.