De politie heeft zaterdagavond in Goes een 26-jarige man kort na zijn vrijlating weer aangehouden. De man was eerder die avond aangehouden voor onder meer rijden onder invloed. Toen hij het politiebureau mocht verlaten, beledigde hij de agenten die hem vervolgens opnieuw aanhielden.

Agenten zagen net voor middernacht op de Nieuwstraat in de binnenstad van Goes een man rijden op een snorfiets zonder brandende verlichting. Toen de politie hem hierop wilde attenderen, ging hij ervandoor.

De fietsende agenten wisten de man in te halen en op de Rozemarijnstraat klem te rijden. Ze vermoedden dat de snorfietser te veel alcohol had gedronken en hielden hem aan op verdenking van rijden onder invloed. Op het politiebureau werd bloed afgenomen en legde de verdachte een verklaring af. De man kreeg meerdere bekeuringen, onder andere voor het rijden zonder brandende verlichting.

Uiteindelijk mocht de man het politiebureau weer verlaten. Daarbij beledigde hij de agenten zodanig, dat die besloten de man opnieuw aan te houden. De man zit nog vast en moet opnieuw een verklaring afleggen.