Een 26-jarige man uit Bergen op Zoom is donderdagavond gearresteerd op de Noordweg in Krabbendijke omdat hij onder invloed was van drugs. De man verzette zich hevig tijdens zijn aanhouding waardoor een agent gewond raakte.

Rond 18.45 uur controleerden agenten de auto van de verdachte. Omdat ze een hennepgeur herkenden, verzochten ze de man om alle drugs in de auto in te leveren. Toen de agenten de auto onderzochten probeerde de man weg te vluchten.

De agenten konden de man snel achterhalen en probeerden de man aan te houden. Hij verzette zich hevig en trapte en duwde beide agenten, waardoor een van hen letsel opliep aan zijn schouder. Beide agenten deden aangifte van mishandeling.

De verdachte is naar het politiebureau gebracht. Uit een speekseltest bleek dat hij onder invloed was van verschillende drugs. Er is een proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed. Na de uitslag van een GGD-test die bij de man is afgenomen zal het Openbaar Ministerie verdere stappen tegen de man ondernemen.