De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee verdachten aangehouden na een vechtpartij om een jas en een vest bij de Oude Vismarkt in Goes.

Rond 3.00 uur kreeg de politie een melding van omstanders dat er een vechtpartij gaande was bij de Oude Vismarkt. De politie kwam ter plaatse toen de twee verdachten er al vandoor waren gegaan.

Uit verhoor van betrokken bleek dat de ruzie om een jas en een vest ging. De eigenaar van de jas, een 21-jarige man uit Goes, zag op straat een andere man met zijn jas aan. Nadat hij de man daarop aansprak, ontstond er onenigheid, waarbij de twee mannen elkaar duwden.

Uiteindelijk werd de jas teruggegeven, waarop twee mannen die mogelijk met de diefstal te maken hadden ervandoor gingen. Waar het vest was gebleven, werd niet duidelijk.

Even later konden de twee verdachten door de politie worden aangehouden. Ze zijn overgebracht naar een politiecellencomplex en worden later verhoord door rechercheurs. De twee komen allebei uit Goes en zijn 22 en 23 jaar oud.