Twee jongemannen zijn in de nacht van zaterdag op zondag door twee mannen in het water geduwd bij de Grote Kade in Goes. De aanleiding was waarschijnlijk dat de twee slachtoffers geen drugs van de mannen wilden kopen.

De slachtoffers werden kort voor het incident aangesproken door de daders. Ze raakten in gesprek, waarna de twee daders op een gegeven moment eisten dat de slachtoffers drugs van hen zouden kopen. Toen de slachtoffers dat weigerden, werden ze in het water geduwd.

Ze konden zelf weer op de kant komen, waarna ze surveillerende agenten hebben aangesproken. De agenten zijn vervolgens een onderzoek gestart.

De politie zoekt getuigen van het incident. Ook mensen die mogelijk zijn lastiggevallen door dezelfde mannen kunnen zich melden. Het gaat om twee mannen van tussen de 20 en 25 jaar oud. Een van hen is lichtgetint en droeg een jas met een camouflageprint. De tweede verdachte is een magere, witte man. Hij droeg een donkere jas met een capuchon, meldt de politie. Beide mannen hebben een mager postuur.