Om de laatste werkzaamheden voor knooppunt De Drie Klauwen af te ronden zijn er meerdere afsluitingen nodig op de Sloeweg, Bernhardweg en de Westerscheldetunnelweg in Zeeland.

De Bernhardweg is van vrijdag 20 september tot en met maandag 30 september dicht vanaf de afslag Vlissingen-Oost tot de tijdelijke rotonde op de Sloeweg. Automobilisten moeten omrijden via de Europaweg-Oost.

Daarnaast zijn de wegen rondom het nieuwe knooppunt de laatste twee weekenden dicht, beide van vrijdagavond 20.00 uur tot maandagmorgen 5.00 uur. Het verkeer moet dan omrijden via de A58 en de Europaweg-Oost.

Tot slot is de Sloeweg vanaf de tijdelijke rotonde naar de Westerscheldetunnel van donderdag 26 september 20.00 uur tot vrijdag 27 september 20.00 uur afgesloten.

Verkeer uit Goes rijdt om via tijdelijke rotonde

Het verkeer vanuit Goes moet via de tijdelijke rotonde, de afslag Nieuwdorp en de Europaweg-Oost, omrijden. De mensen die uit Middelburg naar de Westerscheldetunnel willen, moeten via de Engelandweg, Europaweg-Noord en Europaweg-Oost rijden.

De Drie Klauwen is de laatste klus voor de verdubbeling van de Sloeweg. Het is een ongelijkvloerse kruising met drie viaducten. De provincie hoopt dat hierdoor de veiligheid en doorstroming verbetert.

Knooppunt De Drie Klauwen, in de buurt van Nieuwdorp en 's-Heerenhoek, gaat op 30 september open.