Twee verdachten hebben dinsdagavond een zestienjarige jongen op de Oude Vlissingseweg in Middelburg beroofd van zijn telefoon en portemonnee. Hierbij dreigden ze met een vuurwapen.

De beroving vond plaats rond 23.45 uur, meldt de politie. Het slachtoffer reed op de Oude Vlissingseweg ter hoogte van de Johan Lesagestraat toen de weg werd geblokkeerd door de twee verdachten.

Het slachtoffer werd vastgepakt, waarna hij zijn spullen moest afgeven. Een van de verdachten dreigde met een vuurwapen. Het tweetal vluchtte hierna.

De politie komt graag in contact met getuigen van de beroving en heeft daarom een signalement van de verdachten vrijgegeven.

De eerste verdachte heeft een Noord-Afrikaans uiterlijk en is tussen de 1.80 en 1.90 meter lang. Hij heeft een breed postuur en een kortgeschoren baard en bruine ogen.

De tweede verdachte betreft een man met een lichte huidskleur en is tussen de 1.75 en 1.80 meter lang. Hij heeft een smal postuur. Vermoedelijk is hij tussen de zestien en zeventien jaar.