De politie heeft woensdagochtend twee vrouwen van 15 en 26 jaar aangehouden in Vlissingen. De twee worden verdacht van betrokkenheid bij de zware mishandeling en vrijheidsberoving van een 31-jarige man. In januari hield de politie al een man en een vrouw aan in dezelfde zaak.

Het slachtoffer bezocht een van de vrouwen op zaterdag 19 januari. In deze woning waren twee personen aanwezig die de man mishandelden en tijdelijk vastbonden. De aanleiding voor dit incident is nog onduidelijk.

Toen hij was vrijgelaten strompelde de man terug naar zijn woning om daar gevonden te worden door een vriend. Deze vriend bracht hem naar een huisartsenpost.

De man deed aangifte en op 28 januari werden een man en een vrouw aangehouden. De man blijkt ook mogelijk betrokken te zijn bij een mishandeling in Rotterdam. Ook bij deze mishandeling werd het slachtoffer tijdelijk van zijn vrijheid beroofd.

De zaak is nog niet eerder naar buiten gebracht omdat de verdachten in beperkingen zaten. Ze mogen dan alleen contact hebben met hun advocaat. Alle verdachten zitten nog vast.