De politie heeft zaterdagavond een dronken man, die samen met zijn minderjarige kinderen vuurwerk zou hebben afgestoken, opgepakt in zijn woning aan de Koos Vorrinkstraat in Goes. Toen zijn woning werd doorzocht werd zowel legaal als illegaal vuurwerk gevonden, samen met meerdere wapens.

De politie meldt zondag dat rond 22.00 uur diverse meldingen van vuurwerkoverlast in de Koos Vorrinkstraat werden gedaan. Agenten troffen in een speeltuin in de straat resten van zwaar vuurwerk aan.

Dit vuurwerk zou door een bewoner en zijn twee minderjarige kinderen zijn afgestoken. De man werd dronken in zijn woning gevonden, samen met zijn kinderen. Hij reageerde agressief op de agenten en weigerde mee te werken.

De politie doorzocht de woning en trof daarbij het vuurwerk, samen met een kapmes, een zwaard, een wapenstok, een mes en een realistisch nepvuurwapen. Alle gevonden illegale goederen zijn in beslag genomen.

De man wordt later gehoord en de politie maakt een proces-verbaal tegen hem op. Ook hebben agenten een zorgmelding gedaan wegens de betrokkenheid van de minderjarige kinderen.

Feiten en cijfers over vuurwerkslachtoffers
60
Feiten en cijfers over vuurwerkslachtoffers

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!