Twee jongens zijn maandagmiddag aangehouden op verdenking van mishandeling van een andere jongen in het Nelson Mandelapark in Vlissingen.

Het gaat om een 16-jarige Vlissinger en een 17-jarige jongen uit Oost-Souburg, dit meldt de politie. Zij kregen maandagmiddag rond 17.00 uur verschillende meldingen binnen over dat een jongen in elkaar geslagen zou worden door een groep van vijf personen. Het slachtoffer zou een gebroken kaak hebben opgelopen.  

Toen agenten ter plaatse kwamen, vluchtte en verspreidde de groep zich. De politie heeft een van de mogelijke betrokkenen achtervolgd en kunnen aanhouden. Dit gaat om de 16-jarige jongen uit Vlissingen.

De tweede betrokkene, van wie een naam en signalement bekend was, is aangehouden terwijl hij achterop een scooter zat, die op de Nieuwe Zuidbeekseweg reed. Beide verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en worden gehoord.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de zaak en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.