Het Zeeuwse Bevrijdingsfestival wordt ook dit jaar weer gevierd in de binnenstad van Vlissingen. Het festival in Vlissingen heeft vier podia.

Het Hoofdpodium op het Bellamypark is voor The Kik, Broken Brass Ensemble, Bazzookas, Broederliefde, Jeangu Macrooy en Memphis Maniacs. 

De Spuikom is traditioneel het decor voor de Liberty Dance Stage. Hier kan gedanst worden op muziek van onder andere Adrieno, Fedde Le Grand, Jarah Damiël, Rowen Clark en Matroda.

Tegenover het Hoofdpodium op het Bellamypark is de Sena Performers Stage te vinden. Hier komen onder andere Dichter, Shary-An, Mozes & The Firstborn en Knarsetand optreden.

Ook op de Oude Markt verrijst een podium, namelijk het Roosevelt Podium. Hier treden onder meer Jay-Roon & The Loose Ends, Sinners & Saints en Eamonn McCormack. Memphis Maniacs sluit om 23.00 uur het festival af op het Hoofdpodium.

Het Bevrijdingsfestival in Vlissingen duurt van 11.30 tot 0.00 uur. De organisatie verwacht zo'n 35.000 bezoekers.

Weersverwachting

Het weerbericht voor zaterdag ziet er gunstig uit. De verwachting is dat de zon volop gaat schijnen en het de hele dag droog blijft. Het wordt zo'n 18 graden. Wel daalt de temperatuur 's avonds tot ongeveer 12 graden.