Tijdens de lintjesregen zijn donderdag in de gemeente Middelburg twaalf mensen verrast met een koninklijke onderscheiding. In de gemeente Vlissingen kregen vijf inwoners een lintje en in de gemeente Veere zes personen.

In de gemeente Middelburg krijgt een dertiende persoon de onderscheiding op een andere dag.

Middelburg

Twee personen uit de gemeente Middelburg mogen zich voortaan Ridder in de Orde van Oranje-Nassau noemen. Dit zijn de heren Berndsen en De Meurichy. 

De anderen zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dit zijn de dames Belfroid-de Kraker, De Doelder-de Ruiter en Siaila-Toornstra en de heren Boonman, Christiaanse, Geertse, Joziasse, Minnaard en Van Tilburg.

Veere

In de gemeente Veere zijn alle personen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dit zijn echtpaar Koole uit Serooskerke, de dames Van Tatenhove-Bloemers uit Gapinge en Boone-De Mol en Van den Berge-van Zweden uit Veere en meneer Simonse uit Aagtekerke.

Vlissingen

De gemeente Vlissingen is vijf inwoners met de titel Lid in de Orde van Oranje-nassau rijker. Dit zijn de dames Punt en De Jong-Neetens en de heren Bertijn, Mangold en De Zwarte.