AMSTERDAM - Coco Rocha is woest op het team achter de Braziliaanse Elle. Het blad plaatste een foto van haar waarop het lijkt alsof ze naakt is, terwijl het Canadese model een strikt anti-naaktbeleid voert.

Coco Rocha schreef op haar blog Oh So Coco dat ze de publicatie van de bewerkte foto op de voorkant van het meinummer absoluut niet goedkeurt. "In mijn contract staat dat ik absoluut geen naaktshoots doe en ook niet gedeeltelijk naakt. Voor mijn covershoot van de Braziliaanse Elle droeg ik een body onder een transparante jurk, die nu volledig weggehaald is met Photoshop, waardoor er meer huid te zien is dan ik zou willen", aldus Rocha.

Daar voegt ze nog aan toe: "Ik heb uitdrukkelijk tegen het team gezegd dat dit niet is wat ik wil. Ik ben daarom ook zeer teleurgesteld in het feit dat mijn wensen en contract volledig zijn genegeerd. Ik ben ervan overtuigd dat elk model het recht heeft haar eigen regels te hebben voor hoe ze wordt neergezet en mijn regels zijn in dit geval duidelijk overtreden."

Telegraph meldt dat het nog niet duidelijk is of het model verdere stappen zal ondernemen.