AMSTERDAM - Modeontwerper Marc Jacobs is bezig met de voorbereidingen voor een complete make-upcollectie. Het kan echter nog wel even duren voordat de make-up op de markt komt.

Jacobs werkt bij de ontwikkeling van de collectie samen met het cosmeticamerk Sephora. Het zal echter nog wel even duren voordat de make-up op de markt komt. Jacobs en Sephora hebben pas onlangs hun eerste vergadering over de nieuwe collectie gehad.

De ontwerper is enthousiast over zijn nieuwe project. “Ik hou ervan om vrouwen op te tutten”, zegt hij tegen Women’s Wear Daily. “Ik hou ervan ze aan te kleden, te parfumeren, te decoreren. Het is heerlijk om kleuren uit te zoeken voor de lippen, of voor een eyeliner.”

Parfum

“We proberen nu te definiëren hoe de Marc Jacobs make-up er uit moet gaan zien, er voor te zorgen dat hij anders is dan andere make-up. Daar zijn we voorlopig nog wel even mee bezig.”

Een lanceringdatum voor de make-up lijn is nog niet bekend. Wel is bekend gemaakt dat Jacobs in juni zijn nieuwe parfum, Dot genaamd, op de markt brengt.