AMSTERDAM - Finley het Witte Huis in Nieuw-Loosdrecht is onderscheiden met de Toptrouwlocaties Award 2012. De award werd op Valentijnsdag, de meest romantische dag van het jaar, uitgereikt.

De locatie kreeg het afgelopen op de website Toptrouwlocaties.nl de meeste aanvragen. Op de tweede plaats eindigde Paviljoen de Witte in Scheveningen en Landgoed te Werve in Rijswijk staat op de derde plaats.

Green Village in Nieuwegein en Slot Assumburg in Heemskerk maken de top vijf compleet. In totaal waren er op de website 10.000 aanvragen en maakten 800 locaties kans op de titel.

Sfeer

Een goede locatie te vinden is voor veel bruidsparen van groot belang. Uit een eerder onderzoek van de website onder 287 bruidsparen blijkt dat 45 procent vindt dat een slechte locatie de trouwdag volledig kan verpesten.

Ongeveer de helft van de bruidsparen spendeert dan ook 50 tot 75 procent van het huwelijksbudget aan de locatie. Uitstraling en sfeer zijn bij tweederde van de bruidsparen de doorslaggevende factoren bij het kiezen van de locatie.
.