AMSTERDAM - Het Amerikaanse model Karlie Kloss maakt aankomend seizoen misschien wel haar debuut bij Victoria’s Secret. Dat onthult Victoria’s Secret’s casting directeur John Pfeiffer.

Nu Kloss de leeftijd van achttien jaar heeft bereikt, is de Amerikaanse namelijk oud genoeg om deel te nemen aan de show van Victoria’s Secret. Deze show staat bekend om het hoge showgehalte en de extravagante kledingcreaties.

Alle kanshebbende modellen moesten afgelopen week, tijdens de speciaal gehouden audities, opnieuw solliciteren naar een plek voor de show op 29 november. “Dat een model al eerder heeft gelopen, hoeft niet te betekenen dat zij opnieuw meeloopt met de show, vertelt Pfeiffer aan Vogue. “Qua lichaam en uiterlijk verandert er veel, vandaar dat wij de deelnemers elk jaar opnieuw beoordelen.”

Victoria’s geheimen

Victoria’s vaste modellen zijn voor dit jaar al onthuld. Onder andere grote namen als Adriana Lima, Rosie Huntington-Whitely, Doutzen Kroes en Alessandra Ambrosio lopen mee tijdens de show op 29 november in New York. Wie het lijstje verder aanvult, wordt volgende week bekend gemaakt.