AMSTERDAM – Sterrenkok Ron Blaauw opende donderdag Hotel Notting Hill Amsterdam. Het viersterren boutique hotel is gevestigd in een historisch pand aan ’t Westeinde in het centrum van Amsterdam.

Het interieur van Hotel Notting Hill werd ontwikkeld door interieurarchitectenbureau HIP, dat zich liet inspireren door het historische pand en de bohemiensfeer van de omgeving. Ze combineerden elegantie met de sfeer van artistieke Londense levensgenieters.

Het  hotel telt 67 kamers met airconditioning en het restaurant Londen is toegankelijk voor hotelgasten en bezoekers van buiten. Op de kaart staan overwegend Engelse gerechten in een modern jasje, zoals fish and chips met huisgemaakte frieten.

Patrick Kerkhoven, General Manager van Hotel Notting Hill zegt: “Een jaar geleden was het een betonnen kolos, nu een prachthotel met een goed restaurant, een terras aan het water en een terras op het dak. Het concept staat als een huis.” Ron Blaauw voegt daar aan toe: “Hotel Notting Hill is een mooie aanwinst. Het brengt internationale allure voor een breed publiek naar Amsterdam.”