AMSTERDAM - De burlesque Dita von Teese onthulde tijdens de presentatie van Cointreau dat ze twee lingeriecollecties gaat lanceren.

"Ik ben blij dat de industrie me serieus genoeg neemt om een eigen collectie te ontwerpen. Het worden twee collecties waarvan een meer betaalbaar en de ander meer luxe”, aldus Von Teese tegen Styletoday.

Momenteel werkt de burlesque danseres aan veel projecten. Naast de lancering van haar parfum die over een aantal weken gepland staat is ze ook druk bezig met het afronden van haar beautyboek. "Het duurde langer dan gepland omdat ik alles heel precies wil doen en tot in de details wil laten zien aan mijn lezers hoe je alles moet doen, maar het is bijna klaar." Verder staat er een eigen make-uplijn op de planning, maar dat staat nog in de kinderschoenen.

Verder heeft ze de smaak te pakken met het ontwerpen van parfum. Als we haar mogen geloven staat een tweede geur al op de planning. "En dan met violet als ingrediënt, daar ben ik echt gek op. Ik houd van geparfumeerd eten, vooral van violet macarones. Net als mijn dierbare vriend Mister Pearl kunnen we niet genoeg van violet krijgen".