AMSTERDAM - Topmodel Sylvia Geersen brengt in samenwerking met schoenenmerk Shick een eigen lijn uit. Begin november liggen de schoenen in de winkels.

“In 2010 werkte ik als het gezicht van het merk. Het ging toen echter niet zo goed met mij, er zijn wat dingetjes voorgevallen. Toen stopte onze samenwerking”, vertelt Geersen aan Vrouwonline. “Ik ben daarna opgenomen in een kliniek en toen ik daar weer uit kwam, besloot ik persoonlijk mijn excuses aan te bieden aan de eigenaar van Shick.”

Die excuses werden zo gewaardeerd, dat het merk Geersen de mogelijkheid gaf haar eigen schoenen te ontwerpen. “Ik ben altijd gek geweest op schoenen en tassen, het is een soort verslaving. Ook was ik vroeger al creatief: toen ik 15 was, maakte ik zelf sieraden en verkocht ze dan. Een eigen schoenenlijn is dus wel echt een droom die uitkomt.”

Victoria’s Secret

De volgende droom die op de lijst staat om vervuld te worden, is aan de slag te mogen voor het bekende Amerikaanse lingeriemerk Victoria’s Secret. “Ik spreek die droom ook gewoon uit, waarom niet? Ik ga binnenkort naar New York om de casting te doen. Als dat lukt, dan ben ik helemáál gelukkig.”

“Ik denk persoonlijk dat het wel mogelijk is. Ik heb de connecties, ik zit dicht bij het vuur. Ik ken de juiste personen. Dus wie weet gaat het me lukken! Zo niet, dan heb ik in ieder geval mijn best gedaan”, aldus het model.