Hugo Boss toont minimalistische collectie

AMSTERDAM - Hugo Boss presenteerde donderdagavond de lente/zomer 2012 collectie in het Museum Island Forum tijdens Mercedes Benz Fashion Week in Berlijn.

Het modemerk had rond de 1.000 gasten uitgenodigd, waaronder Hilary Swank, Helena Christensen, Georgia May en Elizabeth Jagger en Eric Bana, om de nieuwe mannen- en vrouwencollectie 'Poetic Tailoring' te aanschouwen.

Hugo Boss toonde een minimalistische, post-moderne look, geïnspireerd op het werk van de Britse kunstenares en fotografe Melissa Gibson. Het silhouet was clean en simplistisch; grafische miniprints wisselden zich af met kledingstukken in blauwtinten, zilver, wit en zwart.

Bij sommige items lag de nadruk op de achterkant, door het gebruik van een langere stof aan de achterkant dan aan de voorzijde.

Make-up

De collectie werd door internationale topmodellen als Kasia Struss, Jac, Liu Wen, Clément Chabernaud, Sean O'Pry en Simon Nessmann. De make-up en het haar bij de vrouwelijke modellen was vooral simpel en leidde niet af van de kledingstukken. Het haar van de mannen zat in een duidelijke scheiding gekamd.

Hugo Boss S/S 2012

Deel deze foto via:

Terug naar slideshow

Lees meer over:

NUwerk

Tip de redactie