Christian Louboutin krijgt grootste bestelling ooit

AMSTERDAM - Een vrouw uit Missouri in Amerika plaatste onlangs een enorme bestelling op de website van schoenenkoning Christian Louboutin. De vrouw kocht voor maar liefst 7.000 euro aan schoenen.

Het is de grootste bestelling die Louboutin ooit op de website - die deze week haar eerste verjaardag viert - heeft gehad. Andrea Hadfield, eCommerce manager van het luxe schoenenlabel, vertelt over de enorme bestelling: "Het bewijst maar weer dat we ook klanten hebben die onze traditionele winkels niet kunnen bereiken."

Naast grote bestellingen, heeft de webshop ook regelmatig met vreemde bestellingen te maken. Zo kregen ze onlangs een mailtje van een klant of ze een paar pumps op maat konden maken voor haar dochter, die haar tweede verjaardag vierde, zo meldt Glamour.

Populairst

De best verkopende schoen op de webshop van dit moment is de Very Prive, een pump met hakken van 12 centimeter. "Christian zei al eens dat iedere vrouw die van mode houdt minimaal een paar van deze pumps in haar kast moet hebben staan. Onze klanten zijn het daar volledig mee eens", aldus Hadfield

Lees meer over:

NUwerk

Tip de redactie