AMSTERDAM - De vijf-jarige dochter van Tom Cruise en Katie Holmes heeft een schoenencollectie ter waarde van 150.000 dollar (omgerekend 102.375 euro).

De 32-jarige Holmes heeft Marc Jacobs en Christian Louboutin zo ver gekregen op maat gemaakte schoenen voor haar dochter te ontwerpen.

Holmes is een enorme fan van Marc Jacobs en liet schoenen zonder hak herontwerpen voor haar dochter, die al sinds haar derde levensjaar schoenen draagt met een hak.

"Suri weet precies wat ze wil hebben. Als ze haar zin niet krijgt, laat ze haar tranen vloeien”, aldus een anonieme bron tegen de Daily Mail. “Haar ouders zijn van mening dat Suri’s gevoel voor mode gekoesterd moet worden, daarom laten ze Suri haar eigen kleding uitkiezen.”

Garderobe

Naast een schoenencollectie van ruim een ton, wordt de waarde van haar garderobe volgens de Daily Mail geschat op 3,2 miljoen dollar (2,18 miljoen euro). Onderdeel van Suri’s garderobe zijn een Ferragamo tas van 800 dollar (546 euro) en een Dolce & Gabbana trenchcoat van 2140 dollar (1460 euro).

Stijlicoon

Vorige maand bracht Glamour een lijst uit met stijliconen. Suri eindigde op 21e plaats en versloeg daarmee Lady Gaga en Sarah Jessica Parker.