Lara Stone gestrikt voor onderbroekencampagne Calvin Klein

AMSTERDAM - Het Nederlandse supermodel Lara Stone is komend najaar te zien in de Calvin Klein Underwear campagne Naked Glamour.

Helen McCluskey, manager bij het moederbedrijf van Calvin Klein, beschrijft de advertentiefoto’s als ‘traditioneel Calvin Klein, zwart-wit, met geweldig oogcontact’. Volgens McCluskey zijn het sexy foto’s inclusief close-ups en borsten.

Actrice Zoe Saldana is momenteel het gezicht van de Envy campagne voor Calvin Klein Underwear. Een woordvoerster van Calvin Klein benadrukt echter dat Stone Saldana niet zal vervangen als het gezicht van Calvin Klein.

Ck One

Het is niet de eerste keer dat Stone poseert voor Calvin Klein. Momenteel is ze ook het gezicht van de campagnes voor Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Collection en ck Calvin Klein. Daarnaast is Stone, samen met Pixie Geldof, Ruby Aldridge, Abbey Lee Kershaw, Alice Dellal en Fei Fei Sun, te zien in de wereldwijde reclamecampagne voor het parfum CK One, geschoten door Steven Meisel.

Rondingen

Stone is met maatje 34 volgens catwalkstandaarden, een vrouw met rondingen. Volgens Stone heeft haar vrouwelijke figuur haar geholpen succesvol te worden. “Ik ben anders, omdat ik dik ben. Als ik denk aan diëten, eet ik pizza. Het zou mooi zijn als ik niet de enige persoon zou zijn met borsten en billen”, aldus Stone.

Lees meer over:

NUwerk

Tip de redactie