Welkom in het transferblog van NU.nl! Hier houden we je op de hoogte van het laatste nieuws, waarbij we zowel geruchten als definitieve transfers melden.
Manchester United zou loeren op spits Vardy (35)
Manchester United is op zoek naar versterkingen na de dramatische seizoensstart in de Premier League. Naar verluidt overweegt de club van manager Erik ten Hag om spits Jamie Vardy naar Old Trafford te halen. Leicester City zou de 35-jarige Engelsman echter niet zonder slag of stoot willen laten gaan. Vardy ligt nog tot volgend jaar zomer vast bij Leicester City. (Bron: The Athletic)
2 uur geleden
Feyenoord verhuurt middenvelder Hartjes aan Roda JC
Lennard Hartjes komt dit seizoen op huurbasis uit voor Roda JC. Feyenoord heeft met de club uit de Keuken Kampioen Divisie een akkoord bereikt over een verhuurperiode van een jaar voor de negentienjarige middenvelder. Hartjes ligt momenteel nog tot medio 2025 vast in De Kuip. (Bron: Feyenoord)
2 uur geleden
Verdediger Schuurs op weg van Ajax naar Torino
Verdediger Perr Schuurs lijkt Ajax binnen afzienbare tijd te verlaten. Torino heeft naar verluidt een akkoord bereikt met Ajax over een transfersom van minimaal 9,5 miljoen euro. Dit bedrag kan middels bonussen nog met 3,5 miljoen euro oplopen. Schuurs zou nu in Italië zijn om zijn overstap naar de Serie A-club af te ronden. (Bron: Gianluca di Marzio)
4 uur geleden
FC Barcelona verlangt naar verluidt 30 miljoen euro voor Aubameyang
Chelsea wil zich graag versterken met Pierre-Emerick Aubameyang, maar FC Barcelona laat de aanvaller niet zomaar gaan. De Spaanse topclub zou rond de 30 miljoen euro verlangen voor de spits. Chelsea zou dit bedrag te hoog vinden, maar de clubs blijven wel met elkaar in gesprek over een mogelijke overgang. (Bron: Fabrizio Romano)
6 uur geleden
Feyenoord verhuurt doelman Jansen aan TOP Oss
Thijs Jansen ruilt Feyenoord tijdelijk in voor TOP Oss. De twintigjarige doelman wordt voor een jaar verhuurd aan de club uit de Keuken Kampioen Divisie. Met het tijdelijke vertrek van Jansen maakt Feyenoord ruimte voor de mogelijke komst van de Duitse keeper Timon Wellenreuther, die waarschijnlijk zal worden gehuurd van Anderlecht. (Bron: Feyenoord)
9 uur geleden
Manchester United ontkent contractontbinding van Ronaldo
Manchester United heeft de berichtgeving dat de club overweegt het contract van Cristiano Ronaldo te ontbinden naar het rijk der fabelen verwezen. Sky Sports meldde dat United dacht aan het beëindigen van de samenwerking, omdat de Portugese aanvaller met zijn negatieve houding een slechte invloed zou hebben op de rest van de selectie. Tegenover het lokale Manchester Evening News geeft United aan dat de club verwacht dat Ronaldo tot het einde van zijn contract actief zal zijn op Old Trafford. (Bron: Manchester Evening News)
10 uur geleden
FC Utrecht denkt aan terugkeer Klaiber
De kans is aanwezig dat Sean Klaiber deze zomer terugkeert bij FC Utrecht. De Domstedelingen zijn naar verluidt in gesprek met Ajax over een transfer van de rechtsback, die in Amsterdam niet op speeltijd kan rekenen. Door het hoge salaris van Klaiber is een overgang overigens nog lang niet zeker. De 28-jarige Klaiber werd twee jaar geleden voor zo'n 4 miljoen euro door Ajax overgenomen van FC Utrecht. (Bron: De Telegraaf)
11 uur geleden
PSV rekent ondanks 'sluimerende interesse' op Gakpo
PSV verwacht dat Cody Gakpo morgen ondanks alle speculaties gewoon inzetbaar is tegen Rangers FC in de play-offs van de Champions League. De begeerde aanvaller staat naar verluidt op een lijstje bij Manchester United, dat 'sluimerende interesse' heeft. Manager Erik ten Hag zou al appcontact met hem en/of zijn entourage hebben gehad. Van concrete interesse is nog geen sprake. (Bron: AD)
gisteren om 19:13
Middenvelder Lo Celso opnieuw op huurbasis naar Villarreal
Giovani Lo Celso speelt dit seizoen wederom voor Villarreal. De Argentijnse middenvelder werd het afgelopen half jaar al door Tottenham Hotspur verhuurd aan de Spaanse club en nu is de overeenkomst verlengd. Lo Celso ligt momenteel tot medio 2025 vast in Londen. (Bron: Tottenham Hotspur)
gisteren om 15:50
Strand Larsen teleurgesteld in FC Groningen
Jørgen Strand Larsen is niet te spreken over de houding van de clubleiding van FC Groningen. De club wees naar verluidt een recordaanbieding ter waarde van ruim 11 miljoen euro op de Noor af. "FC Groningen staat nergens voor open, dat is teleurstellend", aldus de spits na de oorwassing tegen Ajax (6-1). "We spelen geen Champions League en doen normaal gesproken niet mee voor de top 5. Vroeg of laat wil je dan die stap maken. Voor nu ben ik teleurgesteld in de club. Ik verdien het om te gaan voor zulke aanbiedingen." (Bron: ESPN)