Ralf Rangnick moet zijn debuut als manager van Manchester United noodgedwongen uitstellen. De werkvergunning van de Duitser is nog niet rond, meldt de club uit Manchester dinsdag.

Assistent Michael Carrick zal daarom ook donderdag in de competitiewedstrijd tegen Arsenal (aftrap 21.15 uur) de honneurs waarnemen bij Manchester United.

De oud-speler van de club leidde United ook vorige week al in de Champions League-wedstrijd tegen Villarreal (1-3-zege) en in de Premier League-topper tegen Chelsea (1-1).

Waarschijnlijk kan Rangnick zondag wel zijn eerste wedstrijd bij Manchester United coachen, als 'The Red Devils' het op Old Trafford opnemen tegen Crystal Palace.

Rangnick werd maandag gepresenteerd als opvolger van de ontslagen Ole Gunnar Solskjaer en maakt het seizoen op interimbasis af. Daarna zal hij als adviseur aan de club verbonden blijven.

Manchester United bezet momenteel een teleurstellende achtste plaats in de Premier League. Van de Engelse recordkampioen wordt juist het nodige verwacht sinds de komst van Cristiano Ronaldo en Raphaël Varane.

Bekijk het programma en de stand in de Premier League