Maandag 3 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

OGC Nice doet bod van 4 miljoen op Rosario, PSV'er lijkt al persoonlijk rond

Pablo Rosario verruilt PSV mogelijk voor OGC Nice. De Franse club heeft een bod van zo'n 4 miljoen euro gedaan op de middenvelder, melden het Eindhovens Dagblad en VI zondag.
Door NU.nl

Volg nieuws over PSV

Ontvang meldingen bij belangrijke ontwikkelingen rondom PSV

De 24-jarige Rosario zou zelf wel oren hebben naar een transfer. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft hij al een persoonlijk akkoord bereikt met zijn mogelijke nieuwe werkgever. PSV zou het huidige bod echter nog te laag vinden.

Rosario kan al de derde Nederlander worden die deze zomer naar OGC Nice verkast. De ambitieuze Franse club kocht Calvin Stengs voor circa 15 miljoen euro van AZ en huurt Justin Kluivert van AS Roma.

Enkelvoudig Oranje-international Rosario was afgelopen seizoen onder Roger Schmidt basisspeler bij PSV, maar voor het komende seizoen zijn de vooruitzichten minder gunstig. De trainer lijkt op zijn positie de voorkeur te geven aan Marco van Ginkel en Davy Pröpper.

OGC Nice eindigde vorig seizoen als negende in de Franse Ligue 1. Met de financiële steun van het Britse chemieconcern INEOS, ook sponsor van de gelijknamige wielerploeg, hoopt de club de stap te zetten richting de Franse top.


Lees meer over:

PSVPablo Rosario

Aanbevolen artikelen