Joël Piroe en Timo Baumgartl mogen vertrekken bij PSV. De 21-jarige aanvaller en de 25-jarige verdediger krijgen van de Eindhovense club de ruimte om met andere clubs over een transfer te praten.

Volg nieuws over PSV Ontvang meldingen bij belangrijke ontwikkelingen rondom PSV

PSV meldt vrijdag op de website dat het bij beide spelers bereid is om mee te werken om een overstap naar een andere club mogelijk te maken.

Piroe, die al een akkoord met Swansea City zou hebben, doorliep sinds 2014 de jeugdopleiding van PSV en maakte afgelopen seizoen zijn competitiedebuut voor de Eindhovenaren. Eerder kwam hij al op huurbasis voor Sparta Rotterdam in de Eredivisie uit.

In totaal speelde Piroe veertien officiële wedstrijden voor PSV, waarin hij twee keer scoorde. Voor Jong PSV kwam hij 57 keer in actie en maakte hij zestien doelpunten.

Baumgartl, die op weg lijkt naar Union Berlin, staat sinds de zomer van 2019 onder contract bij PSV. De Duitser kwam in twee seizoenen tot 36 duels voor de Brabantse club.

PSV, dat deze zomer al vijf spelers vastlegde, begint het nieuwe seizoen op 21 juli met een thuiswedstrijd tegen Galatasaray in de tweede voorronde van de Champions League. Een week later gaat de ploeg van coach Roger Schmidt naar Istanboel.